Wie zijn wij?

www.wgaincontrol.nl is een digitale internetfaciliteit van Raetsheren van Orden B.V.. Deze internetfaciliteit biedt via het internet verzekeringen voor WGA eigenrisicodragers aan. U heeft de mogelijkheid om solvabele Nederlandse verzekeraars te vergelijken en direct de WGA eigenrisicodragersverzekering af te sluiten.

Deze digitale internetfaciliteit biedt u meerdere offertes aan zodat u hieruit een voor uw onderneming juiste keuze kunt maken. U hoeft zelf niet op zoek binnen het oerwoud van aanbieders. U bent altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding die onze specialisten hebben uitgezocht.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Klik hier voor het contactformulier.

Raetsheren van Orden B.V. is een onafhankelijke Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) en consultant op het gebied van risicobeheersing en risicofinanciering. Raetsheren van Orden B.V. maakt onderdeel uit van Raetsheren van Orden Groep B.V. Raetsheren van Orden B.V. is een zelfstandige onderneming zonder eigendomsverhoudingen tot banken of verzekeraars en opereert daardoor zowel financieel als operationeel onafhankelijk. Raetsheren van Orden B.V. heeft daarmee geen contractuele verplichtingen naar financiële partijen als verzekeringsmaatschappijen en/of banken.

Op basis van een zorgvuldige risicoanalyse komt Raetsheren van Orden B.V. tot de beantwoording van de kernvraag: welke risico’s kan uw organisatie zelf dragen en welke kunnen beter worden overgedragen. Risicobeheer is het op een inventieve manier elimineren, verminderen, of overdragen van risico’s. Risicobeheer is dus niet automatisch hetzelfde als verzekeren.

Voor continuïteitsbedreigende risico’s binnen uw organisatie zal risico-overdracht naar verzekeraars veelal de enige methode zijn. Raetsheren van Orden B.V. kan, als inkoper van verzekeringsoplossingen, de volledige verzekeringscapaciteit van de nationale en internationale co-assurantiemarkt benutten.

Een goede, langdurige persoonlijke relatie in het zakelijke verkeer is het handelsmerk van Raetsheren van Orden.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze corporate website.

Uw belangen worden door onze deskundigheid en onafhankelijkheid gewaarborgd met:

Raetsheren van Orden vestigingen


Raetsheren van Orden heeft twee vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd te Alkmaar een tweede kantoor is gevestigd in Leeuwarden.

  Raetsheren van Orden B.V.
Arcadialaan 36 a
Postbus 1015
1810 KA Alkmaar

Telefoon: 072 541 41 51
Fax: 072 540 82 66
  Raetsheren van Orden Consulting B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoon: 058 294 16 90
Fax: 058 294 16 91